Γραφείο: Παγκρήτιο Στάδιο – Τηλέφωνο 1: 6932 188 060 –  Τηλέφωνο 2: 6993 157 841Email: info@pigasosfitness.gr

Λογότυπο πήγασος

Ακαδημία Στίβου

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές μας, αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 5 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

Στόχος μας είναι, μέσα από τα καινοτόμα προγράμματα με παιγνιώδη μορφή, η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Ο ΣΤΙΒΟΣ αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Σε όλες τις προηγμένες αθλητικά χώρες του κόσμου, τα παιδιά πριν ασχοληθούν με οποιοδήποτε άθλημα περνούν πρώτα από το ΣΤΙΒΟ!!!

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν τρεις ημέρες την εβδομάδα, έχοντας την δυνατότητα επιλογής. Ακολουθούν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα, που μπορεί να συνδυαστεί εφόσον η οικογένεια το επιθυμεί και με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΖUMBA-ΣΚΑΚΙ) , δίνοντας τους όσο γίνετε περισσότερα αθλητικά ερεθίσματα και όχι μόνο.

Τα παιδιά που έχουν περάσει και θα περάσουν μέσα από αυτό το συνδυαστικό πρόγραμμα, στο μέλλον,θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες διάκρισης στο άθλημα που θα καταλήξουν λόγων των ποικίλων αθλητικών ερεθισμάτων αυτού του προγράμματος!Χτίζουμε τους μελλοντικούς αθλητές –πρωταθλητές , χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις, δημιουργώντας αθλητική παιδεία και αφήνοντας τα παιδιά ανέμελα να ζήσουν την παιδική τους ηλικία!

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, ομαδικά και ατομικά, λαμβάνουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας. Στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς στα πλαίσια του προγράμματος parents and kids που εφαρμόζεται στον αθλητικό σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή (16:00 – 21:00) και το Σάββατο (09:30 – 13:00) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου (κεντρικό γήπεδο, κλειστό ΣΤΙΒΟ) και Στάδιο Ελευθερίας, από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, πρώην πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής ομάδας Στίβου επί σειρά ετών!

Travel

Ακαδημία Βόλεϊ

Οι έμπειροι προπονητές μας αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 6 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής. Στόχος μας είναι, τα παιδιά μέσα από την ενασχόληση τους με το άθλημα της πετοσφαίρισης να αναπτύξουν δεξιότητες όπως:

 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνεργασίας, ομαδικότητας
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοεκτίμησης, αυτοαντίληψης και αυτοπεποίθησης
 • Ανάπτυξη ηθικών αξιών τήρησης των κανόνων, ευγενούς συναγωνισμού, αποδοχής της διαφορετικότητας και του αποτελέσματος.
 • Καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.
 

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν σε τρεις ημέρες την εβδομάδα, έχοντας την δυνατότητα επιλογής.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, λαμβάνουν μέρος σε διάφορα τουρνουά volley ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται στη σάλα αθλοπαιδιών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΤΕΛΩΝ).

Υπεύθυνη προπονήτρια της ακαδημίας VOLLEY είναι η διεθνής παίκτρια στο VOLLEY,πρωταθλήτρια στο BEACH VOLLEY και Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Παρασκάκη Γιούλη

 

Travel

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

Ο Αθλητικός σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ Ηρακλείου, προχωράει στην δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, στις σύγχρονες υποδομές των γηπέδων, με φυσικό χλοοτάπητα, του Παγκρητίου σταδίου.

Το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου που έχουμε υιοθετήσει, υλοποιείται από έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο  σύστημα εκγύμνασης των παιδιών σε επίπεδα κατάρτισης, με  παιγνιώδεις μορφής δραστηριότητες με μπάλα, εκμάθηση ατομικής και ομαδικής τεχνικής, επιμορφωτικά σεμινάρια για παιδιά και γονείς, συμμετοχή σε τουρνουά και  άλλες δράσεις.

Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με  δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η ακαδημία ποδοσφαίρου μας  προσφέρει στα παιδιά μία  ευκαιρία να ζήσουν με την ¨στρογγυλή θεά¨, αξέχαστες εμπειρίες.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Ηρακλείου είναι σχεδιασμένη και οργανωμένη έτσι ώστε όλα τα παιδιά να εμπνέονται και να μαθαίνουν μέσω της συμμετοχής τους χωρίς άγχος αλλά με στόχους ανάλογα την ηλικία τους.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου μας συμπληρώνει τα ήδη πολύ επιτυχημένα προγράμματα πολύπλευρης αθλησης που υλοποιούμε για παιδιά και δίνει την δυνατότητα σε όσα παιδιά  το επιθυμούν να εξειδικεύσουν περισσότερο τις δεξιότητες τους στο  ποδόσφαιρο.

Η προπόνηση του ποδοσφαίρου θα μπορεί να συνδυαστεί για όσα παιδιά το επιθυμούν με Στίβο, Ενόργανη γυμναστική, kids functional training, Σκάκι, με στόχο εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής  να προάγουμε την υγεία, την διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, την αυτοπεποίθηση, καθώς και την ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας, μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού και γυμνασίου (5 έως και 12 ετών – μέχρι και πρώτη τάξη γυμνασίουανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής εμπειρίας, φυσικής κατάστασης ή σωματομετρικής δομής.

Τα παιδιά  σε ομάδες ανάλογα την ηλικία τους, επιδίδονται σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης του ποδοσφαίρου, ενώ σε όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνονται εσωτερικά αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ποδοσφαιρικά τουρνουά, στα οποία τα παιδιά ομαδικά και ατομικά  εκθέτουν τις δεξιότητες τους και  αξιοποιούν τις ικανότητές τους εντός της ομάδας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά λαμβάνουν μέρος σε τεστ φυσικής κατάστασης εμπλουτίζοντας την καρτέλα αθλητή του συλλόγου μας.

Οι προπονήσεις της ακαδημία μας γίνονται καθημερινά και με σταθερό πρόγραμμα  από 16:30-19:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)  στα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα του Παγκρητίου Σταδίου, από ειδικευμένο και  πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και προπονητών, με πολυετή εμπειρία στην καθοδήγηση και προπόνηση παιδιών.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα  της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας, συμπεριλαμβάνεται εκμάθηση  τεχνικής, παιγνίδια μεταξύ των παιδιών με μπάλα, ανάπτυξη των βασικών στοιχείων της φυσικής κατάστασης με έμφαση στην ταχύτητα και ευελιξία στον χώρο, team building, παιχνίδια ανάπτυξης της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Η ακαδημία μας έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

 • Γήπεδα σε φυσικό χλοοτάπητα
 • Έμπειρο προσωπικό
 • Εκμάθηση τεχνικής/παιχνιδιού
 • Σεμινάρια γονέων – αθλητών
 • Σύγχρονοι μέθοδοι εκμάθησης
 • Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων
 • Ανάπτυξη ομαδικών δεξιοτήτων
 • Γενική εκγύμναση – ενδυνάμωση
 • Συμμετοχή σε τουρνουά
 • Τακτική αξιολόγηση δεξιοτήτων
 • Μηνιαία ενημέρωση γονέων
 • Συμμετοχή και σε άλλα αθλήματα

 

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο σε όλη την διάρκεια συμμετοχής του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ενώ οι προπονήσεις  θα υλοποιούνται κάτω από  την επίβλεψη ιατρού-νοσηλευτικού προσωπικού.

Travel

Ακαδημία Ενόργανης

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές μας, αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 5 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

Στόχος μας είναι, μέσα από το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής και τα  καινοτόμα προγράμματα με παιγνιώδη μορφή που εφαρμόζουμε, η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα έχοντας την δυνατότητα επιλογής.

Λειτουργούν τμήματα:

MULTI SPORT – AΡΧΑΡΙΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθούν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα, που μπορεί να συνδυαστεί εφόσον η οικογένεια το επιθυμεί και με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΣΤΙΒΟ-ΖUMBA-ΣΚΑΚΙ) , δίνοντας τους όσο γίνετε περισσότερα αθλητικά ερεθίσματα και όχι μόνο.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, ομαδικά και ατομικά εφόσον το επιθυμούν, λαμβάνουν μέρος σε διάφορες Γυμναστικές Επιδείξεις, ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής!

Travel

MS - Camp

Το “ MULTI SPORT CAMP ΠΗΓΑΣΟΣ” είναι σχεδιασμένο και οργανωμένο
από καθηγητές φυσικής αγωγής, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να εμπνέονται και να μαθαίνουν
μέσω της συμμετοχής τους χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις διαλέγοντας
τη μελλοντική τους δραστηριότητα στον αθλητισμό

Το “Πήγασος MS-CAMP” αποτελεί μια νέα αθλητική πρόταση για παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού και γυμνασίου, η οποία συνδυάζει τον αθλητισμό με πολιτιστικά, ενημερωτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα

Το “Πήγασος MS-CAMP” δίνει την δυνατότητα στο παιδί σας να παίξει και να μυηθεί σε τουλάχιστον 20 διαφορετικά Ολυμπιακά αθλήματα και συνολικά πάνω από 35 αθλητικές δραστηριότητες, επιλέγοντας από μία έως οχτώ εβδομάδες γεμάτες εμπειρίες και διασκέδαση.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει στο Πήγασος MS CAMP

 

Στο “Πήγασος MS-CAMP” μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και άνω, ανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

Την τελευταία ημέρα κάθε περιόδου απασχόλησης τα παιδιά ομαδικά και ατομικά λαμβάνουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων ενισχύοντας την κοινωνικοποίησης τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.

Πού υλοποιείται το “Πήγασος MS CAMP”- Περιεχόμενο

Υλοποιείται καθημερινά από 07:30 – 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με εμπειρία στην καθοδήγηση και προπόνηση παιδιών.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα του MS-CAMP “ΠΗΓΑΣΟΣ”, εκτός από τα εξειδικευμένα προγράμματα ΣΤΙΒΟΥ Ενόργανης και Ποδοσφαίρου, τα παιδιά διασκεδάζουν, εξερευνούν και βιώνουν ατομικά και ομαδικά με τους φίλους και συμμαθητές τους τις παρακάτω

Δραστηριότητες:

1. Στίβος

2. Κωπηλασία

3. Χορός

4. Σκάκι

5. Ξιφασκία

6. Kids Aerobic

7. Διατροφή

8. Zumba Kids

9. Yoga Kids

10. Θεατρικά

11. Τέννις

12. Αγώνες δεξιοτήτων

13. Πινγκ - Πονγκ

14. Cross Training

15. Μουσικο κινητική

16. Ορθοσωμικές ασκήσεις

17. Άρση βαρών Kids

18. Παιδαγωγικά Παιχνίδια

19. Ενόργανη

20. Παιχνίδια

21. Taekwondo

22. Παραδοσιακούς Χορούς

23. Τοξοβολία

24. Ποδόσφαιρο

25. Μπάσκετ

26. Βόλεϊ

27. Χάντμπωλ

28. Μπάντμιντον

29. Kick boxing

30. Ταινία

Travel

ΣΕΦΑΑ - Στρατιωτικές σχολές - Σώματα ασφαλείας

Ο Α.Π.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ Ηρακλείου προχωράει στην δημιουργία τμημάτων αθλητικής προετοιμασίας υποψηφίων με στόχο την επιτυχή εισαγωγή τους σε σχολές Α.Ε.Ι. Ό κάθε υποψήφιος αθλητής μας , ακολουθεί  ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ειδικών ασκήσεων, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην τεχνική του κάθε αγωνίσματος Στίβου που θα εξεταστεί. Στο πρόγραμμα διδάσκουν και προπονούν καταξιωμένοι προπονητές στίβου, με πολυετή εμπειρία στην προπονητική.

Κάθε προπονητής αναλαμβάνει μέχρι 10 αθλητές ανά τμήμα, έτσι ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εκμάθηση της τεχνικής των αγωνισμάτων. Για τις ανάγκες του προγράμματος δημιουργούνται προσομοιώσεις των αθλητικών δοκιμασιών σε πραγματικές συνθήκες αγώνων, ενώ η πρόοδος των υποψηφίων παρακολουθείται σε μηνιαία βάση.

Τα αθλητικά προγράμματα υλοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ελευθερίας και Παγκρήτιου Σταδίου!