ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ “ΠΗΓΑΣΟΣ”


 

Το εφηβικό τμήμα “ΠΗΓΑΣΟΣ”, απευθύνεται σε εφήβους  ανεξαρτήτου φύλλου, φυσικής κατάστασης ή σωματομετρικής δομής.

Στόχος μας είναι  η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Η εκγύμναση των παιδιών  θα υλοποιείται από Δευτέρα έως και  Σάββατο  στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου (εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους), από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με μεγάλη  εμπειρία στην εκγύμναση παιδιών και ενηλίκων.

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει:

  • ΣΤΙΒΟ
  • ΤΡΧ (ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ)
  • CROSS TRAINING

Επίσης, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα παιδιά θα κάνουν προσωπικά τεστ φυσικής κατάστασης με τα οποία θα ελέγχουν την εξέλιξή τους και παράλληλα θα υποστηρίζονται με διατροφικές συμβουλές!

 

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο σε όλη την διάρκεια συμμετοχής του στην Ακαδημία μας, ενώ οι προπονήσεις  θα υλοποιούνται   κάτω από την επίβλεψη ιατρού-νοσηλευτικού προσωπικού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΥΡΑ 1
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30 – 20:30

Η δήλωση συμμετοχής  για κάθε  παιδί  γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής και την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα-Κηδεμόνα  στην γραμματεία του Συλλόγου  από τον  ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό όλο το έτος και η συνδρομή είναι ανά ημερολογιακό μήνα.

Πληροφορίες: : 6932 188 060, 6993 157 841

✉: info@pigasosfitness.qr |Website www.pigasosfitness.gr

Υπεύθυνος του Προγράμματος:

Σμπώκος Θωμάς