ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ MARKETING O ”ΠΗΓΑΣΟΣ”


Με το   Silver Sports Marketing Award  του περιοδικού Marketing Week, βραβεύτηκε ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος  ΠΗΓΑΣΟΣ, για την προσφορά  του στον αθλητισμό μέσα από τα καινοτόμα πολύπλευρα αθλητικά  προγράμματα  που εφαρμόζει.

Ο ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, βραβεύτηκε στην κατηγορία Αθλητικές Εγκαταστάσεις Ερασιτεχνικού / Μαζικού Αθλητισμού / Ακαδημίες,  των Sports Marketing Award,  ως  ένας αθλητικός σύλλογος ο οποίος προάγει την πολύπλευρη άθληση και μύηση των παιδιών στον αθλητισμό  μέσω των  σύγχρονων μεθόδων άσκησης και διαπαιδαγώγησης που εφαρμόζει.

Το βραβείο παρέλαβε ως εκπρόσωπος του ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ο κ. Σπυρίδων Αραμπατζής, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά   το προσωπικό του συλλόγου για την συνεχή και αποδοτική προσπάθεια που κάνουν για την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλητισμού.

«Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους γονείς και παιδιά που βρίσκονται κάτω από τα φτερά του ΠΗΓΑΣΟΥ, στο προσωπικό του συλλόγου που με αγάπη και επαγγελματισμό συμβάλει καθημερινά στην ανάπτυξη των δράσεων μας και σε όλους εκείνους που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους» δήλωσε η υπεύθυνη υλοποίησης των τμημάτων κ. Φιολιτάκη Μαρίνα.

Ευχαριστίες επίσης απεύθυνε ο ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ στο Παγκρήτιο Στάδιο, για την άψογη συνεργασία και υπηρεσίες που προσφέρει, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα στον σύλλογο να αναπτύσσεται ναι να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.