fbpx
Αγώνες Πήγασος Στίβος Βόλεϊ

Αγώνες Πήγασος: Ελάτε να μας υποστηρίξετε!

Στίβος

Η ομάδα στίβου προετοιμάζεται για ένα γεμάτο αγωνιστική δράση Σάββατο. Πάνω από 80 παιδιά θα συμμετάσχουν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14&Κ12 το Σάββατο 18 Μαρτίου. Οι αθλητές και οι προπονητές μας έχουν εργαστεί σκληρά και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για τους νεαρούς αθλητές να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και να ανταγωνιστούν άλλους ταλαντούχους αθλητές από την περιοχή. Ο σύλλογος μας είναι βέβαιος ότι οι αθλητές του θα αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και θα απολαύσουν την συμμετοχής τους στους αγώνες. Μπορείτε να έρθετε να στηρίξετε την ομάδα στίβου, παρακολουθώντας τους αγώνες οι οποίοι θα γίνουν στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Ο αθλητικός σύλλογος Πήγασος πιστεύει ότι η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητών, καθώς βοηθά στην οικοδόμηση χαρακτήρα, ομαδικότητας και πειθαρχίας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε πάνω από 80 παιδιά που εκπροσωπούν τον σύλλογό μας και ανυπομονούμε να τα δούμε να αγωνίζονται.

Βόλεϊ

Τα τμήματα βόλεϊ ετοιμάζονται επίσης για ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο, καθώς πρόκειται να αγωνιστούν σε τέσσερις αγώνες στις κατηγορίες Γυναικών, κορασίδων Β, Κορασίδων Α και Παγκορασίδων Α. Η ομάδα εργάστηκε σκληρά στην προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες και είναι σίγουροι ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να βγει στην κορυφή.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ακρωτηρίου. Ο αγώνες θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο.

Στον δεύτερο αγώνα του Σαββάτου, η ομάδα των Κορασίδων Β θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Σητειακού στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο στις 11:00 το πρωί! 

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου με τους αγώνες των Παγκορασίδων Α ενάντια της ομάδας του Χερρονασιου αλλά και της ομάδας των γυναικών που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Κύδων. Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν και οι δύο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο στις 11:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα αντίστοιχα! 

Σας περιμένουμε! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!