fbpx

Έναρξη εγγραφών

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 29/08 και οι προπονήσεις αρχίζουν  την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Ελευθερίας και από τις 11 Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 17:00 – 19:30 Στάδιο Ελευθερίας – 17:30 – 20:00 Παγκρήτιο

Στο Στάδιο Ελευθερίας και το Παγκρήτιο Στάδιο!

Στην ακαδημία στίβου “Πήγασος”, οι έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές μας αναλαμβάνουν παιδιά από 4 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

Στόχος μας είναι η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη όλων των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Ο Στίβος αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα! 

Σε όλες τις προηγμένες αθλητικά χώρες του κόσμου, τα παιδιά πριν ασχοληθούν με οποιοδήποτε άθλημα περνούν πρώτα από το στίβο!!!

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων τα οποία λειτουργούν τις ίδιες ώρες, με στόχο να εξυπηρετούν τις οικογένειες με αδέρφια και μπορούν να συμμετάσχουν από δύο έως και πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Ακολουθούν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα γνωρίζοντας όλα τα αγωνίσματα του Στίβου σε όλη την διάρκεια του έτους, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί  και με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΖUMBA-ΣΚΑΚΙ) , δίνοντας τους όσο γίνετε περισσότερα ερεθίσματα.

Χτίζουμε τους μελλοντικούς αθλητές –πρωταθλητές , χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις, δημιουργώντας αθλητική παιδεία και αφήνοντας τα παιδιά ανέμελα να ζήσουν την παιδική τους ηλικία!

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, ομαδικά και ατομικά, λαμβάνουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας. Στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς στα πλαίσια του προγράμματος parents and kids που εφαρμόζεται στον αθλητικό σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή (16:00 – 21:00) και το Σάββατο πρωινές ώρες στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου (κεντρικό γήπεδο, κλειστό ΣΤΙΒΟ) και Στάδιο Ελευθερίας, από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, πρώην πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής ομάδας Στίβου επί σειρά ετών! 

 

Ακαδημίες

ακαδημία Πηγασος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ & ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!