fbpx
Πήγασος ΓΕΗ

Ένα βήμα από την 4αδα ο Πήγασος: νίκη επί της ΓΕΗ με 3-0

Το τμήμα βόλεϊ του Πήγασος μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της Α φάσης του παγκρήτιου πρωταθλήματος Γυναικών είναι για μια ακόμα σεζόν με το ένα πόδι στις 4 καλύτερες ομάδες της Κρήτης που το επόμενο διάστημα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Μένει ένας αγώνας ακόμα με την ομάδα της χερσονήσου στην έδρα μας , και χρειαζόμαστε νικη, για να οριστικοποιηθεί και επίσημα η είσοδος μας στην 4αδα !! 
 
Η χθεσινή νίκη επί της ΓΕΗ με 3-0, ήταν κομβικής σημασίας, μιας και με ενδεχόμενη και πολύ πιθανή νίκη μας την επόμενη Κυριακή με τη χερσόνησο, περνάμε εμείς στην 4άδα του παγκρήτιου πρωταθλήματος γυναικών!
Το τμήμα βόλεϊ του μια στροφή πριν την ολοκλήρωση της Α φάσης του παγκρητιου Πρωταθλήματος Γυναικων είναι για μια ακόμα σεζόν με το ένα πόδι στις 4 καλύτερες ομάδες της Κρήτης που το επόμενο διάστημα θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Μένει ένας αγώνας ακόμα με την ομάδα της χερσονήσου στην έδρα μας , και χρειαζομαστε νικη, για να οριστικοποιηθεί και επίσημα η είσοδος μας στην 4αδα !! 
 
Η χθεσινή νίκη επί της με 3-0, μια ομάδα αμιγώς γυναικεία, αντιθέτως με τη δική μας (που είναι η ομάδα των κορασιδων μας συν εμενα), ήταν κομβικης σημασιας, μιας και με ενδεχόμενη και πολύ πιθανή νίκη μας την επόμενη Κυριακή με τη χερσόνησο, περνάμε εμεις στην 4αδα με τη Μεσσαρα, και μένει εκτός η γεη, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!