fbpx
Πήγασος Βόλεϊ

Πήγασος Βόλεϊ: Για άλλη μια φορά στην 4άδα του Παγκρήτιου Πρωταθλήματος Γυναικών!

Η ομάδα του Βόλεϊ “Πήγασος” είναι για άλλη μια φορά στις 4 καλύτερες της Κρήτης. Η ομάδα μας κατάφερε και πήρε την νίκη επίθεση της Χερσονήσου στην προηγούμενη αγωνιστική και έκλεισε θέση για την 4αδα του πρωταθλήματος γυναικών.

Οι μικρότερες σε ηλικία ομάδες μας επίσης πήραν νίκες στις κατηγορίες τους, πετυχαίνοντας για άλλη μία αγωνιστική ποσοστό νίκης – 100%!

Η υπεύθυνη του Πήγασος βόλεϊ και παίκτρια στην γυναικεία ομάδας, Γιούλη Παρασχάκη, μας είπε:
 
Η ομάδα αποτελείται από κορασίδες και παγκορασιδες, και εμένα. Αθλητριες αποκλειστικα από τις ακαδημιες του Πήγασος volley, που μεγάλωσαν σε αυτή την ομάδα και έφτασαν να συμμετέχουν εκτός από τα πρωταθλήματα της ηλικίας τους, και στο Γυναικειο πρωτάθλημα. Οχι απλά συμμετέχουν, κατάφεραν και έφτασαν στις κορυφαίες 4 ομαδες όλης της Κρήτης! Ο πηγασος έχει πλασαριστεί ολα τα χρόνια στο Γυναικειο πρωτάθλημα στην 4αδα, με συμμετοχή πέρυσι και στον τελικό. Εχει εδραιωθεί σε όλες τις κατηγορίες στις υψηλότερες θέσεις, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος κ16 τη σεζόν που μας περασε.
 
Δε βάζουμε στόχους πολλούς. Ο στόχος είναι ένας! Να παρουσιάζουμε κάθε αγωνιστική καλύτερο βολλει! Και αυτο το έχουμε καταφέρει ήδη! Συνεχίζουμε μετά απο κάθε ΣΚ… για το επόμενο… Αυτη η ομαδα δεν ξέρουμε που μπορεί να φτάσει…

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!