fbpx
πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα βόλεϊ: Μια σπουδαία και πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας έφτασε στο τέλος της

Με νίκη 3-1 επί του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η ομάδα των κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ Κ18 που διεξήχθη από 27 έως 29 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Σελεπίτσαρι  στην Αθήνα!
 
Η ήττα που γνώρισε η ομάδα μας στον αγώνα με τους ΝΕΟΥΣ ΒΥΡΩΝΟΣ με 3-0 την δεύτερη ημέρα, της στέρησε της είσοδο στην 8αδα της διοργάνωσης.

Ήταν ένας δύσκολος όμιλος με ισχυρές και έμπειρες ομάδες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, που χάρισε δυνατές στιγμές, σπουδαίες αγωνιστικές εικόνες, και χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον…

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις Πρωταθλήτριες Κρήτης για την συμμετοχή και την προσπάθεια τους στο πρώτο τους Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και συνολικά για την εικόνα τους σε όλη την σεζόν!

Δήλωση Προέδρου και Ιδρυτή του Πήγασος Αραμπατζή Σπυρίδων

Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα της ομάδας σε όλη την διάρκεια του έτους και την ιστορική πρόκριση της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες μας τις αθλήτριες, την Υπεύθυνη του Τμήματος Βόλεϊ κ.Γιούλη Παρασκάκη και τους προπονητές μας Στέφανο Παπαδάκη και Αφροδίτη Μανιού.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις οικογένειες των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους, όλους όσους μας στηρίζουν, την διοίκηση και το προσωπικό της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου για την Φιλοξενία τους Στο Κλειστό Γυμναστήριο Πατελών και το Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο αντίστοιχα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!