ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ “ΠΗΓΑΣΟΣ”


Οι έμπειροι προπονητές μας αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 6 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής. Στόχος μας είναι, τα παιδιά μέσα από την ενασχόληση τους με το άθλημα της πετοσφαίρισης να αναπτύξουν δεξιότητες όπως:

  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, συνεργασίας, ομαδικότητας
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοεκτίμησης, αυτοαντίληψης και αυτοπεποίθησης
  • Ανάπτυξη ηθικών αξιών τήρησης των κανόνων, ευγενούς συναγωνισμού, αποδοχής της διαφορετικότητας και του αποτελέσματος.
  • Καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν σε τρεις ημέρες την εβδομάδα, έχοντας την δυνατότητα επιλογής.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, λαμβάνουν μέρος σε διάφορα τουρνουά volley ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.

Υπεύθυνη προπονήτρια της ακαδημίας VOLLEY είναι η διεθνής παίκτρια στο VOLLEY,πρωταθλήτρια στο BEACH VOLLEY και Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια Παρασκάκη Γιούλη.

Δήλωση συμμετοχής

Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Τηλέφωνα : 6972 268 087, 6932 188 060. Εγγραφές όλο το χρόνο!.