ΤΜΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ “ΠΗΓΑΣΟΣ”

 

 

         Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές μας, αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 5 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

        Στόχος μας είναι, μέσα από το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής και τα  καινοτόμα προγράμματα με παιγνιώδη μορφή που εφαρμόζουμε, η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν δύο με τρεις ημέρες την εβδομάδα έχοντας την δυνατότητα επιλογής.

Λειτουργούν τμήματα:

MULTI SPORT – AΡΧΑΡΙΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθούν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα, που μπορεί να συνδυαστεί εφόσον η οικογένεια το επιθυμεί και με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΣΤΙΒΟ-ΖUMBA-ΣΚΑΚΙ) , δίνοντας τους όσο γίνετε περισσότερα αθλητικά ερεθίσματα και όχι μόνο.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, ομαδικά και ατομικά εφόσον το επιθυμούν, λαμβάνουν μέρος σε διάφορες Γυμναστικές Επιδείξεις, ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας.

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ 22-23

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ

Έναρξη εγγραφών για το 2022 – 23 Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά 16:30 – 20:00 Παγκρήτιο Στάδιο Θύρα 1 & κάθε πρωί 10:00 – 13:00 τηλεφωνικές εγγραφές στο 6993157841.

Έναρξη προπονήσεων Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου!

         Απαραίτητη είναι η προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης από τον παιδίατρο σας

πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό όλο το έτος

και η συνδρομή είναι ανά ημερολογιακό μήνα.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα 

6932 188 060, 6993 157 841, 6948110172

και στο ✉: info@pigasosfitness.qr |Website www.pigasosfitness.gr