fbpx
ακαδημία ποδοσφαίρου
ποδόσφαιρο ηράκλειο

Έναρξη εγγραφών

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 29/08 και οι προπονήσεις αρχίζουν  την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου!

Ακαδημία Ποδοσφαίρου

ποδόσφαιρο ηράκλειο ποδόσφαιρο πήγασος 

Ο Αθλητικός σύλλογος “Πήγασος” Ηρακλείου, προχωράει στην δημιουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, στις σύγχρονες υποδομές των γηπέδων, με φυσικό χλοοτάπητα, του Παγκρητίου σταδίου.

Το πρόγραμμα εκμάθησης ποδοσφαίρου που έχουμε υιοθετήσει, υλοποιείται από έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο  σύστημα εκγύμνασης των παιδιών σε επίπεδα κατάρτισης, με  παιγνιώδεις μορφής δραστηριότητες με μπάλα, εκμάθηση ατομικής και ομαδικής τεχνικής, επιμορφωτικά σεμινάρια για παιδιά και γονείς, συμμετοχή σε τουρνουά και  άλλες δράσεις.

Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με  δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η ακαδημία ποδοσφαίρου μας  προσφέρει στα παιδιά μία  ευκαιρία να ζήσουν με την ¨στρογγυλή θεά¨, αξέχαστες εμπειρίες.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Ηρακλείου είναι σχεδιασμένη και οργανωμένη έτσι ώστε όλα τα παιδιά να εμπνέονται και να μαθαίνουν μέσω της συμμετοχής τους χωρίς άγχος αλλά με στόχους ανάλογα την ηλικία τους.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου μας συμπληρώνει τα ήδη πολύ επιτυχημένα προγράμματα πολύπλευρης αθλησης που υλοποιούμε για παιδιά και δίνει την δυνατότητα σε όσα παιδιά  το επιθυμούν να εξειδικεύσουν περισσότερο τις δεξιότητες τους στο  ποδόσφαιρο.

Η προπόνηση του ποδοσφαίρου θα μπορεί να συνδυαστεί για όσα παιδιά το επιθυμούν με Στίβο, Ενόργανη γυμναστική, kids functional training, Σκάκι, με στόχο εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής  να προάγουμε την υγεία, την διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, την αυτοπεποίθηση, καθώς και την ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας, μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού και γυμνασίου (5 έως και 12 ετών – μέχρι και πρώτη τάξη γυμνασίουανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής εμπειρίας, φυσικής κατάστασης ή σωματομετρικής δομής.

Τα παιδιά  σε ομάδες ανάλογα την ηλικία τους, επιδίδονται σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης του ποδοσφαίρου, ενώ σε όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνονται εσωτερικά αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ποδοσφαιρικά τουρνουά, στα οποία τα παιδιά ομαδικά και ατομικά  εκθέτουν τις δεξιότητες τους και  αξιοποιούν τις ικανότητές τους εντός της ομάδας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά λαμβάνουν μέρος σε τεστ φυσικής κατάστασης εμπλουτίζοντας την καρτέλα αθλητή του συλλόγου μας.

Οι προπονήσεις της ακαδημία μας γίνονται καθημερινά και με σταθερό πρόγραμμα  από 16:30-19:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)  στα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα του Παγκρητίου Σταδίου, από ειδικευμένο και  πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και προπονητών, με πολυετή εμπειρία στην καθοδήγηση και προπόνηση παιδιών.

Στο ημερήσιο πρόγραμμα  της ακαδημίας ποδοσφαίρου μας, συμπεριλαμβάνεται εκμάθηση  τεχνικής, παιγνίδια μεταξύ των παιδιών με μπάλα, ανάπτυξη των βασικών στοιχείων της φυσικής κατάστασης με έμφαση στην ταχύτητα και ευελιξία στον χώρο, team building, παιχνίδια ανάπτυξης της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Η ακαδημία μας έχει τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Γήπεδα σε φυσικό χλοοτάπητα
  • Έμπειρο προσωπικό
  • Εκμάθηση τεχνικής/παιχνιδιού
  • Σεμινάρια γονέων – αθλητών
  • Σύγχρονοι μέθοδοι εκμάθησης
  • Ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων
  • Ανάπτυξη ομαδικών δεξιοτήτων
  • Γενική εκγύμναση – ενδυνάμωση
  • Συμμετοχή σε τουρνουά
  • Τακτική αξιολόγηση δεξιοτήτων
  • Μηνιαία ενημέρωση γονέων
  • Συμμετοχή και σε άλλα αθλήματα

 

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο σε όλη την διάρκεια συμμετοχής του στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ενώ οι προπονήσεις  θα υλοποιούνται κάτω από  την επίβλεψη ιατρού-νοσηλευτικού προσωπικού.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!