ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ “ΠΗΓΑΣΟΣ”

 

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι προπονητές μας, αναλαμβάνουν να γυμνάσουν παιδιά από 4 ετών ανεξαρτήτως φύλου, αθλητικής κατάρτισης ή σωματομετρικής δομής.

Στόχος μας είναι, μέσα από τα καινοτόμα προγράμματα με παιγνιώδη μορφή, η προαγωγή της υγείας, η διασκέδαση, η κοινωνικοποίηση, η αυτοπεποίθηση, καθώς και η ανάπτυξη των σωματικών και λειτουργικών ικανοτήτων των παιδιών, όπως η δύναμη, η αντοχή, η ευλυγισία και η ισορροπία.

Ο ΣΤΙΒΟΣ αποτελεί την βάση για όλα τα αθλήματα. Σε όλες τις προηγμένες αθλητικά χώρες του κόσμου, τα παιδιά πριν ασχοληθούν με οποιοδήποτε άθλημα περνούν πρώτα από τον ΣΤΙΒΟ!!!

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα διαφορετικών ηλικιακών ομάδων και μπορούν να συμμετάσχουν τρεις ημέρες την εβδομάδα, έχοντας την δυνατότητα επιλογής. Ακολουθούν ένα πλούσιο σε περιεχόμενο πρόγραμμα, που μπορεί να συνδυαστεί εφόσον η οικογένεια το επιθυμεί και με άλλα αθλήματα και δραστηριότητες (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΕΝΟΡΓΑΝΗ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ-ΖUMBA-ΣΚΑΚΙ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) , δίνοντας τους όσο γίνετε περισσότερα αθλητικά ερεθίσματα και όχι μόνο.

Χτίζουμε τους μελλοντικούς αθλητές –πρωταθλητές , χωρίς άγχος και υψηλές απαιτήσεις, δημιουργώντας αθλητική παιδεία και αφήνοντας τα παιδιά ανέμελα να ζήσουν την παιδική τους ηλικία!

Τα παιδιά που έχουν περάσει και θα περάσουν μέσα από αυτό το συνδυαστικό πρόγραμμα,     στο μέλλον, ακόμα και να μην συνεχίσουν  το ΣΤΙΒΟ που εμείς αναπτύσσουμε, θα έχουν    πολύ περισσότερες πιθανότητες διάκρισης στο άθλημα που θα καταλήξουν λόγων των ποικίλων αθλητικών ερεθισμάτων αυτού του προγράμματος!

 

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τα παιδιά, ομαδικά και ατομικά, λαμβάνουν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια δεξιοτήτων ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους και την αξιοποίηση των ικανοτήτων τους εντός της ομάδας. Στις εκδηλώσεις αυτές μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς στα πλαίσια του προγράμματος parents and kids που εφαρμόζεται στον αθλητικό σύλλογο «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Η εκγύμναση των παιδιών υλοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή (16:00 – 20:00) και το Σάββατο (09:30 – 13:00) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου (κεντρικό γήπεδο, κλειστό ΣΤΙΒΟ), από ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, πρώην πρωταθλητές και μέλη της Εθνικής ομάδας Στίβου επί σειρά ετών!

                                                                    

     Από τον Σεπτέμβριο του 2018, θα λειτουργήσουν τμήματα Στίβου και στο Στάδιο Ελευθερίας!  (ΧΑΝΙΟΠΟΡΤΑ)

Κάθε παιδί θα είναι ασφαλισμένο σε όλη την διάρκεια συμμετοχής  του στην Ακαδημία Στίβου, ενώ οι προπονήσεις θα υλοποιούνται κάτω από την επίβλεψη ιατρού-νοσηλευτικού προσωπικού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΥΡΑ 1
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17:30 – 20:30

Η δήλωση συμμετοχής  για κάθε  παιδί  γίνεται με την συμπλήρωση και κατάθεση της Δήλωσης Συμμετοχής και την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα-Κηδεμόνα  στην γραμματεία του Συλλόγου  από τον  ίδιο τον γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται χωρίς περιορισμό όλο το έτος και η συνδρομή είναι ανά ημερολογιακό μήνα.

Πληροφορίες: : 6932 188 060, 6993 157 841

✉: info@pigasosfitness.qr |Website www.pigasosfitness.gr

   ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΒΟ ΚΑΙ

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ

           ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ! 

Σπύρος Αραμπατζής Καραταράκη Κατερίνα Χρυσός Θανάσης Χατζηδακης Μαξιμος Ρεθυμνιωτάκης Χαράλαμπος Σμπώκος Θωμάς

 

Υπεύθυνος προπονητής – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής της ακαδημίας στίβου, είναι ο πρώην πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου επί σειρά ετών,

Αραμπατζής Σπύρος.