fbpx
γυμνάζομαι με τους καλύτερους

Οι 4 επίλεκτοι αθλητές του "Πήγασος" έκαναν την πρώτη τους προπόνηση!

Γυμνάζομαι με τους καλύτερους ΣΕΓΑΣ

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ”Γυμνάζομαι με τους καλύτερους ” και η πρώτη προπονητική συγκέντρωση που διεξήχθη την Πέμπτη 20 Απριλίου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ανάμεσα στους αθλητές που επέλεξε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  στο εξελιγμένο πρόγραμμα «ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ», βρέθηκαν και οι παρακάτω αθλητές του συλλόγου μας λόγων των εξαιρετικών επιδόσεων τους το 2022.

  • ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΗ ΣΟΦΙΑ 150μ Κ16 – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  • ΛΟΥΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 80 ΕΜΠ. Κ16 –  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  • ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΦΥΡΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΣΙΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΑΚΟΝΤΙΟ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΣΙΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία επιπλέον κινήτρων στους «Επιλεγμένους αθλητές στίβου των Ενώσεων Αθλητικών Σωματείων» , για τη βελτίωση των επιδόσεων τους και η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των προπονητών.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές και συνεργάτες τους Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ραφαηλάκης Λευτέρης, Παναγιώτης Ασλανίδης και Γιώργος Κόκκινος, συντόνισαν την προπόνηση των αθλητών στους δρόμους αντοχής, ταχύτητας και στα άλματα αντίστοιχα.

Στη πρώτη συνάντηση των επιλεγμένων αθλητών της Κρήτης παρευρέθηκαν η πρωταθλήτρια Ελλάδας Βασιλείου Ειρήνη, καθώς και οι παλιοί πρωταθλητές Σπύρος Αραμπατζής και μέλος της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης και Στέλλα Πιλάτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προσωπικά τους βιώματα από τον πρωταθλητισμό και έδειξαν το δρόμο στους νεαρούς αθλητές για την καλύτερη αθλητική τους εξέλιξη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!