fbpx
Καζαντζάκεια

Σας περιμένουμε στα Καζαντζάκεια 2023!

Ο Α.Π.Σ. Πήγασος Ηρακλείου και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, του Δήμου Ηρακλείου – Municipality of Heraklion, του Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η, της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ και του Εθνικού  Αθλητικού  Κέντρο Ηρακλείου, διοργανώνουν τους Αναπτυξιακούς αγώνες στίβου «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2023».

Οι αγώνες στίβου Καζαντζάκεια θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στο  Παγκρήτιο & Στάδιο Ελευθερίας και στους αγώνες θα  συμμετάσχουν αθλητές-τριες από όλα τα σωματεία της ΚΡΗΤΗΣ, σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει ήδη σταλεί με  στόχο  την  στήριξη των αναπτυξιακών κατηγοριών του στίβου σε όλα τα αγωνίσματα.

Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 12:00 στο στάδιο Ελευθερίας με τα αγωνίσματα των ρίψεων (ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ-ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ-ΣΦΑΙΡΒΟΛΙΑ),  ενώ οι αγώνες όλων των άλλων αγωνισμάτων  θα ξεκινήσουν στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Προσκαλούμε τους φιλάθλους τους στίβου να παρευρεθούν στους αγώνες και να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των μικρών αθλητών της Κρήτης, που  είναι το μέλλον του στίβου στο νησί.

Η είσοδος αθλητών και θεατών στο Στάδιο Ελευθερίας θα γίνεται από την οδό Πυράνθου (είσοδος με σκαλάκια)  και στο Παγκρήτιο Στάδιο από την Θύρα 9.

Ο Α.Π.Σ. Πήγασος Ηρακλείου  ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές, υποστηρικτές  και αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης για την συμβολή τους στην υλοποίηση των Αναπτυξιακών αγώνων στίβου ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2023»  και εύχεται  καλή επιτυχία σε αθλητές-τριες, προπονητές.

Αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!