fbpx
πανελλήνιο βόλεϊ πήγασος

Βόλεϊ Κορασίδων: Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο "Πήγασος"

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι κορασίδες του “Πήγασος”. Είναι αλήθεια, μετά από μία έντονη και δύσκολη σεζόν, η ομάδα κορασίδων κέρδισε την ομάδα του ΟΦΗ και κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων και συνεπώς την πρόκριση στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

Συνοπτικά τα ονόματα των κοριτσιών: Κατερίνα – Αρετή – Κατερίνα – Ελευθερία – Δανάη – Κατερίνα – Κωνσταντίνα – Άννα –  Μαρία – Μελίντα – Μαρία – Αγάπη – Κλέα – Χριστίνα!

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της διότι θα διαγωνιστεί ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπου και θα εκπροσωπήσει όλη την Κρήτη! 

Αναφορικά με την νίκη αυτή, η προπονήτρια Γιούλης Παράσκάκη μας είπε: 

“Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου!!! Χαίρομαι που καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο που είχαμε βάλει μαζί με τις αθλήτριες το καλοκαίρι! Η ομάδα έπαιξε όλη τη σεζόν πολύ υψηλού επιπέδου βολεί, μια ομάδα με αθλήτριες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τον ΠΗΓΑΣΟ, που ξεκίνησαν το βολεί από τις ακαδημίες μας και εξελίχθηκαν τόσο πολύ με σκληρή δουλειά, εμπιστοσύνη και συνέπεια και έφτασαν στην κορυφή της Κρήτης! Η χαρά μας είναι μεγάλη, η δικαίωση και ικανοποίηση επίσης, από αύριο όμως δουλειά για μια ακόμα επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα!!”

Αναφορικά με την νίκη αυτή ο Πρόεδρος και ιδρυτής του ΑΠΣ “Πήγασος” Ηρακλείου, Σπύρος Αραμπατζής, είπε:

“Εκ μέρους όλου το ΔΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που είδαμε και στα δύο παιχνίδια και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης ευχαριστούμε το Ε.Α.Κ.Η και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου για την φιλοξενία τους στις αθλητικές τους εγκαταστάσεις.”

Θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ, Γιούλη Παρασκάκη, που δημιούργησε από το μηδέν όλα τα τμήματα, αλλά και στα μέλη του προπονητικού team Αφροδίτη Μανιού και Στέφανο Παπαδάκη! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!