fbpx
πήγασος ενόργανη

Ενόργανη: Εκπληκτικές εμφανίσεις στην ετήσια γιορτή μας!

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Επιδείξεις Ενόργανης Γυμναστικής “ΠΗΓΑΣΟΣ 2023” την Κυριακή 28 Μαΐου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια!
 
Στις επιδείξεις Ενόργανης Γυμναστικής Πήγασος συμμετείχαν πάνω από 120 παιδιά από προ νήπιο έως και τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου σε 14 παρουσιάσεις διαφορετικών ηλικιών και αθλητικού επιπέδου, υπό την καθοδήγηση των προπονητών μας Δημήτρη Θέμελη και Τζωρτζίνας Πετροπούλου!
 
Οι επιδείξεις ήταν και ένα test event πριν τους αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής (Α’ Φάση Δ’ Κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Δ’ Περιφέρειας)  που θα συμμετάσχουν τα αγωνιστικά μας τμήματα την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Πανεπηστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου και 2 εβδομάδες πριν το μεγάλο Διεθνές EVENT  “Hellas Gym for Life Challenge 2023” που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία  σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Αγωγή και με τον Δήμο Γαλατσίου, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.
Το “Hellas Gym for Life Challenge 2023” θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στo CHRISTMAS THEATER, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (Λεωφ. Βεΐκου 137), στις 17-18 Ιουνίου 2023.
 
Στις Γυμναστικές επιδείξεις “ΠΗΓΑΣΟΣ 2023” συμμετείχαν και τα τμήματα  ZUMBA KIDS FITNESS, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Σύλβιας Καζαντζιάν ξεσηκώνοντας την κερκίδα με τις όμορφες χορογραφίες τους!

 

Χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του τμήματος ενόργανης Δημήτρης Θέμελης σχολίασε:

Με ιδιαίτερη χαρά την Κυριακή 28 Μαΐου στο κλειστό 2 αοράκια  οι αθλήτριες και οι αθλητές του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής Πήγασος Ηρακλείου παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία τα ομαδικά προγράμματα  των γυμναστικών επιδείξεων της γυμναστικής χρονιάς 2023. 

Οι κερκίδες γέμισαν χαμόγελα από γονείς , συγγενείς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους για άλλη μια χρονιά την εκδήλωση μας << Γυμναστικές Επιδείξεις Ενόργανης 2023>>.Όλοι μας είμαστε ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες των μικρών μας αθλητών που έδειξαν πόσο όμορφο είναι το αποτέλεσμα όταν συνδυάζονται οι ασκήσεις της ενόργανης γυμναστικής μέσα από χορογραφία με μουσική και όλοι  μαζί αθλήτριες και αθλητές συγχρονισμένα, συνεργάζονται για ένα ομαδικό αποτέλεσμα. Φάνηκε μέσα από την σωστή δουλειά στην προπόνηση και την συνέπεια έρχεται, το καλό αποτέλεσμα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας και το υψηλό επίπεδο που παρουσίασαν.”

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και στις οικογένειές τους που τα στηρίζουν.
 
Πολλά συγχαρητήρια και στους ακούραστους προπονητές μας για το δύσκολο έργο τους σε όλη την διάρκεια του έτους, σε ένα άθλημα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στα παιδιά αλλά έχει πολύ λίγες ευκαιρίες για συμμετοχή σε αγώνες και εκδηλώσεις!
 
Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δύο Αοράκια για την Παραχώρηση του Γηπέδου και το προσωπικό του για την άψογη συνεργασία!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!