fbpx
Ηράκλεια

Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες του "Πήγασος" στα "Ηράκλεια 2023"

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία συμμετείχε το τμήμα Στίβου “ΠΗΓΑΣΟΣ” στους περιφερειακούς αγώνες Στίβου “ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2023”  και στο Διασυλλογικό Κ14 (ΡΙΠΤΙΚΟ), που διοργάνωσε η ΓΕΗ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ το Σάββατο 20 ΜΑΙΟΥ στο Παγκρήτιο και Στάδιο Ελευθερίας.
 
Στα Ηράκλεια 2023, ξεχώρισε για άλλη μια φορά η Σοφία Κοντογιάννη πετυχαίνοντας την Δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στα  300 μ στην κατηγορία Κ16 με 39.76 και η Μαρία Κωνσταντάκη που σημείωσε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα στα 300μ εμπόδια στην κατηγορία Κ15 με επίδοση 45.51.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αθλήτριες είναι από πολύ μικρή ηλικία στα τμήματα υποδομών του Πήγασος Ηρακλείου υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Δρόμους κ. Αθανάσιο Χρυσό!
 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών μας και των αγώνων συνολικά:
 
Στα Ηράκλεια επίσης, ξεχώρισαν όλα τα παιδιά της Κατηγορίας Κ14 τα οποία δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο Μπαλάκι, την σφαιροβολία και τα 60.
Οι αθλητές και αθλήτριες μας, απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο “ΡΙΠΤΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ” κερδίζοντας πολλά μετάλλια, πλούσιες εμπειρίες και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις προσπάθειές τους!
 
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στο Σωματείο ΓΕΗ, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ, Την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και τον Σύνδεσμο Κριτών Ηρακλείου για την Διοργάνωση!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!