fbpx
Πανελλήνιο Σχολικό

Εξαιρετική εμφάνιση απο τις Λουκάκη και Σαλούστρου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα!

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες Ελένη Λουκάκη και Γαλάτεια Σαλούστρου για την εξαιρετική τους εμφάνιση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού!
 
Η Ελένη Λουκάκη και η Γαλάτεια Σαλούστρου άφησαν το στίγμα τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κλασσικού Αθλητισμού που διεξήχθη στις Σέρρες στις 22 και 23 Απριλίου, κατακτώντας σημαντικές θέσεις στα αγωνίσματά τους.
 
Η Ελένη Λουκάκη, με εντυπωσιακή επίδοση 14.79, κατέκτησε την 6η θέση στα 100 εμπόδια, αποδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή της στο άθλημα. Η Γαλάτεια Σαλούστρου, ακολούθησε με εξίσου δυναμική εμφάνιση, τερματίζοντας στην 10η θέση στα 400 εμπόδια με χρόνο 1.11.54.
 
Η επιτυχία των αθλητριών μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νεότερους αθλητές και αθλήτριες, και φέρνει περηφάνια στην ομάδα μας και στην ευρύτερη κοινότητα.
 
Η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και το πείσμα που επέδειξαν οι αθλήτριες Λουκάκη και Σαλούστρου, άνοιξαν τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες.
 
Συνεχίζοντας την προετοιμασία τους, με στόχο τα Διασυλλογικά και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ18 & Κ20 του καλοκαιριού, οι αθλήτριες μας έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να διακριθούν και να αγγίξουν την κορυφή.
 
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Προπονητή τους Θάνο Χρυσό, ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην εξέλιξη και την επιτυχία τους, καθώς και στις οικογένειες των παιδιών για την αμέριστη υποστήριξή τους.
 
Ευχόμαστε στις Ελένη Λουκάκη και Γαλάτεια Σαλούστρου κάθε επιτυχία στο μέλλον!
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!