fbpx
ΣΕΓΑΣ Γυμνάζομαι με τους καλύτερους

Στόχος του ΣΕΓΑΣ είναι να βοηθήσει τους νέους αθλητές να αναπτυχθούν περισσότερο!

Γυμνάζομαι με τους καλύτερους ακαδημία στίβου

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων ανακοίνωσε το πρόγραμμα “Γυμνάζομαι με τους καλύτερους!”, ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ώς κύριο στόχο να προσκαλεί τους αθλητές που εντάχθηκαν σε αυτό, σε προπονητικά καμπ ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα: 

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται αρχικά 729 αθλητές – αθλήτριες, 15 – 17 ετών (έτος γεν. 2006 – 07 – 08). Ο Βασικός στόχος της επιλογής, είναι η συνέχεια από πέρυσι της καταγραφής και παρακολούθησης της προπονητικής πορείας και αγωνιστικής εξέλιξης των νέων αθλητών – αθλητριών και η συμμετοχή από φέτος σε κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις με τους αρμόδιους επιτελικούς τεχνικούς της Ομοσπονδίας μας, στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος του ΣΕΓΑΣ «Γυμνάζομαι με τους καλύτερους». Κατά την υλοποίηση του προγράμματος θα πραγματοποιείται και ενημέρωση από την επιτροπή επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας.

Από το τμήμα στίβου “Πήγασος” επιλέχθηκαν 4 αθλητές. Οι αθλητές ρίψεων Τσαλαπατάνη Ειρήνη & Τσαπαλιάρης Άρης αλλά και οι αθλητές δρόμων Λουκάκη Ελένη & Κοντογιάννη Σοφία είναι ανάμεσα στα 729 παιδιά, ηλικίας 15-17 ετών, που επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παιδιά τα οποία είναι από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες μας, εξελίσσονται αθλητικά και συνεχώς διακρίνονται στα αγωνίσματα τους. Συγχαρητήρια στους προπονητές, Θάνο Χρυσό και Τσιράκο Δημήτρη αλλά και στις οικογένειες των αθλητών! 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!