fbpx
ΣΕΓΑΣ

ΣΕΓΑΣ: Βράβευσε τις επιτυχίες του Κρητικού στίβου για την σεζόν 2022/23!

Σοφία Κοντογιάννη

Στα πλαίσια του Run Greece Ηράκλειο, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και ο ΣΕΓΑΣ βράβευσαν τους αθλητές που ξεχώρισαν την προηγούμενη αθλητική σεζόν. Η σεζόν 2022/23 ήταν απόλυτα επιτυχημένη για τον Κρητικό στίβο, με πολλούς αθλητές να κατακτούν θέσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους και να αναδεικνύουν το επίπεδο αθλητισμού που υπάρχει στο νησί μας.

Όσον αφορά τους αθλητές των τμημάτων στίβου “Πήγασος”, στην σκηνή ανέβηκαν η Σοφία Κοντογιάννη, η οποία παρέλαβε το βραβείο της για την πρώτη θέση στα 150 μέτρα στην κατηγορία Κ16. Βραβείο παρέλαβε και ο προπονητής της, Θάνος Χρυσός, για την προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και τις προπονητικές του επιτυχίες την σεζόν 2022/23.

Επιπροσθέτως, την Σοφία και τον Θάνο, στην σκηνή ακολούθησαν ο Μύρων Ρεθεμνιωτάκης (400μ με εμπόδια στην κατηγορία Κ18) , ο Σαράντης Σαραντινός (400μ με εμπόδια στην κατηγορία Κ23) αλλά και ο προπονητής τους Μπάμπης Ρεθεμνιωτάκης οι οποίοι βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους, ως αθλητές του συλλόγου “Πήγασος”,στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους συλλόγους αλλά και την διοίκηση της ομοσπονδίας στίβου για την υποστήριξη. Ο Ελληνικός στίβος εκπροσωπείται αντάξια από κρητικούς αθλητές στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και σε διεθνής διοργανώσεις. 

Σοφία Ροντογιάννη

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!