Σπύρος Αραμπατζής

Ο Σπύρος Αραμπατζής γεννήθηκε το 1978 στην πόλη της Καρδίτσας. Ζει και εργάζεται στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης από το 2004, είναι παντρεμένος  με την Κ.Φ.Α Φιολιτάκη Μαρίνα και είναι Πατέρας 2 κοριτσιών, της Δανάης και τη Μαρίας!

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου του Γ.Σ Καρδίτσας, Π.Α.Ο.Κ, Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και Ε.Α. Ρεθύμνου. Στην αθλητική του καριέρα συνεργάστηκε με πολύ μεγάλους προπονητές και αθλητές. Τα αγωνίσματα των ρίψεων ήταν αυτά που τον κέρδισαν,  με την δισκοβολία να είναι αυτό που θα του δώσει από νωρίς διακρίσεις και θα τον κάνει μέλος των εθνικών ομάδων ΣΤΙΒΟΥ επί δεκαεφτά συναπτά έτη. (1994 – 2010)

Σπούδασε στο τμήμα επιστήμων φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με ειδικότητα Κλασσικό Αθλητισμό. Η εμπειρία του μέσα από τον πρωταθλητισμό, αλλά και από τη θέση του ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ενέπνευσε τον ίδιο να ιδρύσει τον Α.Π.Σ. «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τους αγώνες και τις συμμετοχές ως μέλος της εθνικής ομάδας ΣΤΙΒΟΥ, ξεκίνησε να τις μεταλαμπαδεύει σε αθλητές του «ΠΗΓΑΣΟΣ» από το 2013 έως το 2019, πετυχαίνοντας διακρίσεις σε τοπικούς και πανελλήνιους αγώνες. Επίσης, από το 2019 έως το 2021, ήταν προπονητής αθλητή της εθνικής ομάδας Κύπρου στο αγώνισμα της Δισκοβολίας, με αποκορύφωμα το αργυρό μετάλλιο στους Ευρωπαικούς Χειμερινούς αγώνες ρίψεων που διεξήχθησαν στο split της Κροατίας στην κατηγορία Κ23.

Από το 2020 έως σήμερα, επέλεξε να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό από την θέση του Προέδρου του Πήγασος! Επίσης, το 2021 εκλέχθηκε μέλος της διοίκησης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και έγινε μέλος της επιτροπής του  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΣΕΓΑΣ.